Westermann

Westermann Уебсайт

Продуктите на WESTERMANN се използват активно във фермите и в града, като предлагат компкатни решения за голяма гама от дейности. Моделът Cleanmeleon 2 със своите разновидности Еlectric и XL предлага почистване със прикачен скрепер, прибутване на храна по хранителната пътека след миксер вагона (40 м линия се прибутва за около 1 минута), разбухване на храната, за да се подобри структурата й и да се услади на животните. Също така, благодарение на прикачните и сменяем инвентар като четка, плуг за сняг и ротор за сняг,  Westermann превръща трудоемката работа по поддържане на инфраструктората от трудоемко задължение в любимо развлечение. Това спомага за по-леснодостъпна и прегледна работна среда, което води до по-добри условия на труд и по-добри резултати за фермера. С измиващата станция и мобилния скрепер хигиената в обора се поддържа на високо ниво. WESTERMANN улеснява работата и прави ежедневните задължения по-приятни и по-лесни. Тяхните машини са направени да се управляват лесно и удобно. За добрата работа спомага както мултихукционалността на машините, така и мощността на двигателите от Honda или Briggs & Stratton. За екологично настроените машините имат и модели Electric.

В градски и жилищни райони WESTERMANN машините се използват за почистване на сняг, листа. Там където настилката е от камъни, павета или бетонни блокчета, почистването на  мъхове, пръст и трева от труднодостъпни места е сложна задача, но с машините на WESTERMANN това се превръща в забавление. Благодарение на специалните четки и дизайн на продуктите, почистването е улеснено и всички ъгълчета и цепнатини са леснодостъпни.

Гамата продукти се допълва и от прикачни машини за трактори и телехендлери, което ги прави достъпни и с възможност за почистване на големи теренни площи.

Изтеглете брошура за седяща машина Cleanmeleon 2 ТУК
Изтеглете брошура за стояща машина Radial Sweeper ТУК

logo_westermann